Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

РЕДАКЦИЈА НА ДУМА.МК

Импресум

Главен и одговорен уредник
Убавка Јаневска
моб.тел.број +389 70 226 025
 
Новинари
Ангел Данов
Мите Јаначков
Стефани Манева
 
Новинар соработник
Даниела Саздова
 
Хроничари - Истражувачи
Стоилко Андреевски
Љупчо Данов
 
ИТ Техничар
Горан Миовски
 
Администратор
Ангел Јаневски
 
Админитративно техничка поддршка 
- Пишување проекти
Јадранка Стефкова
Убавка Јаневска
 
Маркетинг агенти
Ангела Давчевска
 
Веб поддршка:

 

 

SEMM baner MK

web baner kozuvcanka 300x250 Duma

 
   
   
   
   

Најново