Одете како пингвин и нема да паднете на мразот (ВИДЕО)
Забава - Инфо
Четврток, 12 Јануари 2017 10:59

Експертите советуваат дека при одење на мраз луѓето треба да се движат како пингвини - бавно, со раширени стапала и со слободни раце.

Погледнето го видеото и ќе сфатите како треба најдобро да се движите по замрзнатите тротоари заради вашата безбедност.

 

 

 

 Огласи


rontis_logo.jpg
Четврток, 12 Јануари 2017 19:35
rontis_logo.jpg
Четврток, 12 Јануари 2017 19:32
rontis_logo.jpg
Четврток, 12 Јануари 2017 01:20