Маркетинг

ЦЕНОВНИК ЗА МАРКEТИНГ УСЛУГИ:

 

позиција    големина      цена

Б1             728 х090   –   500 евра

Б2             300 х250   –   300 евра

Б3             300х250    –   300 евра

Б4             300х125    –   250 евра

Б5             468х060    –   300 евра

Б6             468х060    –   200 евра

Б7             300х600    –   400 евра

Б8             728х090    –   150 евра

Цените се однесуваат за 30 дена рекламирање на Дума.мк.  ДДВ не е вклучен во цената.