Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Вeчерва во Галерија на Дом на култура “Иван Мазов - Климе“ во Кавадарци, ќе се одржи промоција на пет дела од стрип едицијата “Лифт“, на издавачката куќа „Темплум“ од Скопје.

Промоцијата преставува единствена можност на лице место да се набави комплетната едиција „Лифт“.

Настанот претставува ретка пригода во Кавадарци да се промовираат стрип изданија, како придонес кон стрип културата како уметност која има исклучителна вредност при градењето и конзумирањето на урбаната култура.

Промоцијата ќе започне во 19 часот./А.Д

Поврзани вести

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

PITIJADAVELES1

Најново