Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rovokopac Gradsko

На подрачјето на општините Свети Николе и Лозово патот кон селата Немањици, Ранченци, Мечкуевци и Патетино, како и кон селата Трстеник, Сопот, Преот, Малино, Алакинци и Крушица не се проодни за лесни моторни возила, а се проодни за теренски возила.

Останатите патни правци и во двете општини се проодни, соопштија од центарот за управување со кризи./У.Ј

Поврзани вести

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

Најново