Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Завршија земјените работи за изградба на плато, каде ќе се дислоцираат бесправно поставените лимени гаражи во Кавадарци.

Градежната механизација на фирмата „Ја-Ми“ која е донатор  во реализацијата на акцијата на општината за расчистување на запуштена површина кај обиколницата „Северен булевар“,

„Општината  Кавадарци овде на површина од 9 000м2 планира да изврши уредување на целиот простор како би се обезбедиле минимум урбанизирани услови за дислокација на лимените гаражи кои што општината во соработка со сопствениците ги отстрани од узурпираните урбани површини во градот“ рекоа од прес службата на општина Кавадарци./A.Д

Поврзани вести

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

PITIJADAVELES1

Најново