Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

tikveskigrozdober fin

Од утре 7-ми септември во градот Кавадарци започнува традиционалната манифестација „Тиквешкигроздобер 2018” со тродневна целодневна и вечерна програма.

Градот Кавадарци со задоволство ги кани сите граѓани да бидат дел од оваа голема манифестација, каде ќе се задоволат сите вкусови - ќе се врати традицијата, но ќе има и моменти на забава за сите возрасти.

На 7-ми, 8-ми и 9-ти септември бидете дел од програмата која ќе се случува на 5 различни локации во градот Кавадарци.

Овие 3 дена Ви посакуваме да бидат Ваши, убави, незаборавни.

Овој "Тиквешки Гроздобер 2018-Кавадарци" да биде уште една убава "Приказна под отворено небо".

Објавата е ПЈ текст

 

 

 

Поврзани вести

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

Најново