Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Антонио Димов е нов директор на КПД "Идризово".

Димов е дипломиран економист а ја извршува функцијата извршен секретар на ЛДП. Тој дипломирал на Економскиот факултет во Прилеп во 1999 година.

Прво се вработил како советник за надворешна трговија во велешката компанија „Брако’. По пет години преминал на работно место во Царинската служба на „Фершпед“ за по седум години да стане финансиски советник на неколку велешки компании. Димов 3,5 години живеел во Торонто, Канада./У.Ј

Поврзани вести

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

 

Најново