Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

VOZOVI

Железничкиот сообраќај Велес-Гевгелија од утре,вторник 02 октомври, ќе биде во прекин поради појавени деформации на бетонски мост што се наоѓа помеѓу станица Градско и крстосница Кукуречани.

Како што соопштија од МЖ Транспорт, прекинот ќе трае до завршување на санацијата на дефектот.

Сепак не треба да се грижат граѓаните од Велес кои до работните места, на училиште и на факултет во Скопје и во обратен правец патуваат со воз. Патничките возови од Велес до Скопје и од Скопје до Велес ќе сообраќаат според редовниот железнички возен ред./У.Ј

Поврзани вести

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

PITIJADAVELES1

Најново