Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

elkavv fin

14.01.2021

Новогодишната елка која се наоѓа во Младинскиот парк, повеќе не е во функција. Оштетени се светлечки кордони од страна на несовесни граѓани, и истата повеќе не е безбедна за посетителите во паркот.

Општина Велес од своите служби побарала исклучување на новогодишната елка, и во наредните денови во зависност од временските услови, ќе мора да се изврши и демонтажа на елката.

Се апелира до сите граѓани да не се доближуваат блиску елката, иако истата е исклучена.

Стефани Манева

 

 

SEMM baner MK

Поврзани вести

NOVOGODISENBANERSINALCO

 
   
   
   
   

Најново