Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Управата за даночни приходи (УЈП) информира дека ќе го продолжи рокот за доставување даночни пријави поради прекин во електронскиот систем е-Даноци .

„Поради технички проблеми и отежнато поднесување на даночни пријави преку системот е-Даноци, се известуваат даночните обврзници и сметководителите дека рокот (25.10.2017 година) за поднесување на ДДВ-04 пријавата ќе биде продолжен“,соопшти УЈП..

Од таму додаваат дека во моментот кога ќе се отстранат техничките пречки во ИТ системите, Управата за јавни приходи дополнително ќе информира за достапноста на системот е-Даноци и за продолжување на рокот за поднесување на ДДВ-04 пријавата.

Поврзани вести

Web banner Duma Sinalco Nagradna Igra 300x250px

 

Најново