Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

viz er fin

Само „Виз ер“ доставила понуда за нови дестинации од Скопскиот и Охридскиот регион на повикот за субвенционирање авиокомпании, информираат од Министерството за транспорт и врски.

Јавно отворање на понудите се одржа денеска во 12 часот.

– До 12 часот, до кога беше крајниот рок, понуда достави само една компанија, „Виз ер“. Во следниот период Комисијата ќе изврши евалуација на понудата за да утврди дали поднесената документација одговара со условите и барањата на тендерот, велат од Министерството.

Поврзани вести

Web banner Duma Sinalco Nagradna Igra 300x250px

 

Најново