Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Во Владата денеска ќе биде потпишан меморандум за разбирање за рестартирање на „Југохром“.

Целта е, како што соопшти владината прес-служба, придонес во изнаоѓањето решение за надминување на состојбата на работењето на друштвото.

Меморандумот ќе го потпишат вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, управителот на Друштвото за производство, трговија и услуги Југохром Алзар ДООЕЛ Јегуновце Васко Скендеровски и претседателот на синдикалната организација на Друштвото за производство, трговија и услуги Југохром Алзар ДООЕЛ Јегуновце Бајрам Амити.

Поврзани вести

 

Најново