Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

grujo gorde fin

Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска по објавата на Facebook статусот на поранешниот премиер Никола Груевски реагираше на својот профил на оваа социјална мрежа со став дека е лесно да се зборува за состојбите во Македонија кога си далеку со стотици километри од земјата и притоа да се амнестираш себе си за сите проблематични одлуки и испуштени шанси.

– Кога си далеку од проблемите, на 800 километри од Македонија лесно е на социјалните мрежи да кажуваш што е лесно а што не е, при тоа амнестирајќи се од сите проблематични одлуки за кои секогаш одговорен е некој друг и игнорирајќи ја реалноста дека Македонија е таму каде што е денес, меѓу другото и заради бројните испуштени шанси во минатото, напиша Јанкулоска на својот Facebook профил.

Поврзани вести

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

banerknigovodstvo

Најново