Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Micel fin

Претседателот на НДИ од Вашингтон, Дерек Мичел денеска престојува во посета на Собранието на Република Северна Македонија каде ќе има средба со Клубот на пратенички.

Мичел ќе се сретне и со потпретседателот на Собранието, Весел Мемеди и со генералната секретарка, Цветанка Иванова.

Поврзани вести

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

Најново