Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

restorani fin

14.01.2021

Министерот за здравство Венко Филипче денеска најави дека од 21 јануари Владата ќе донесе одлука за продолжување на работата на угостителските објекти до 21 часот, а постои можност нивното работно време да се продолжи до 23 часот.

„Единствено нешто што ќе се случи на 21 јануари е работното време на угостителите сигурно да се продолжи до 21 часот, а согласно проценката на ситуацијата до 21-ви, евентуално да се разгледа нивното барање за работа до 23 часот. Меѓутоа, сите други мерки остануваат во сила“, кажа Филипче.

 

 

SEMM baner MK

Поврзани вести

NOVOGODISENBANERSINALCO

 
   
   
   
   

Најново