Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Најголемиот германски аеродром во Франкурт денеска откажа 170 летови поради снежно невреме.

Одложени биле летови до Берлин, Хамбург, Минхен, Виена и низа други градови.

Состојбата е дополнително влошена со откажувањето на летови до САД поради хаваријата во системот на електрично напојување што се случи на аеродромот во Атланта.

Поврзани вести

 

Најново