Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

zemjodelec fin

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска ќе бидат потпишани првите договори од ИПАРД 2 Програмата.

Договори ќе потпишат 13 земјоделци.

Претходно, на прес-конференција, министерот Љупчо Николовски, раководителката на Секторот за оперативни работи на Делегацијата на ЕУ Вирве Вампари и директорот на Платежната агенција Николче Бабовски ќе се осврнат на првите договори, новините и новите повици од ИПАРД 2.

 

Поврзани вести

Web banner Duma Sinetta 2019 300x250px 01

Најново