Овој тест ќе ви помогне да дознаете кога ќе се збогатитет. Не е неверојатно, деканаскоро ќе ви падне лото или ќе добиете наследство. Можеби богатството ќе дојде кај вас само со напорна работа. Дали сте подготвени да дознаете? Едноставно изберете монета.

Никој не би се откажал од нагло богатење, но сите знаеме дека тоа бара многу напор. Можно е еден ден да се претворите во среќен човек и да добиете џекпот на лотарија. Но, исто така, за најдобрите пари луѓето навистина треба да работат напорно. Денес, ние ви нудиме тест кој ќе ви овозможи да дознаете кога ќе се збогатите. Дали сте подготвени? Тогаш изберете една од монетите.

На свечена церемонија во Стокхолмската филхармонија, шведскиот крал Карл Шеснаесетти Густав вечерва ги врачи Нобеловите награди за медицина, физика, хемија, литература и економија за 2017 година.
Единаестмината овогодишни лауреати на Нобеловите награди добија плакети и златни медали.

Американка пронашла добитно ливче од Лотарија на Вирџинија од половина милион долари, во ранецот на својот сопруг.

Во текот на зимската сезона возачите редовно имаат проблеми со мразот од шофершајбната.

Властите во Исланд смислија начин како да ја искористат геотермалната енергија на островот за да им го олеснат движењето на граѓаните во услови на силни наноси на снег.

На 1 декември 1949 година е роден Пабло Ескобар. Денес наречен „Кокаинскиот крал“ Ескобар, кој беше убиен на 2 декември 1993 година, а денес ќе имаше 68 години. Ескобар е колумбиски наркобарон и терорист.
Над 80% од дрогата, увезена во САД во 70-тите и 80-тите години, доаѓале од неговиот картел што во шпицот го претвориле во еден од најбогатите луѓе во светот.

Поврзани вести

 

Најново