Овој тест ќе ви помогне да дознаете кога ќе се збогатитет. Не е неверојатно, деканаскоро ќе ви падне лото или ќе добиете наследство. Можеби богатството ќе дојде кај вас само со напорна работа. Дали сте подготвени да дознаете? Едноставно изберете монета.

Никој не би се откажал од нагло богатење, но сите знаеме дека тоа бара многу напор. Можно е еден ден да се претворите во среќен човек и да добиете џекпот на лотарија. Но, исто така, за најдобрите пари луѓето навистина треба да работат напорно. Денес, ние ви нудиме тест кој ќе ви овозможи да дознаете кога ќе се збогатите. Дали сте подготвени? Тогаш изберете една од монетите.

Американскиот пливач и најуспешен олимпиец Мајкл Фелпс влезе во вода на двобој со белата ајкула.

Стабс, почесен градоначалник на градот Талкетна на Алјаска угина на 21. година од животот. Семејството од лидерот се прости преку официјално соопштение.

 Благодарение на снимањето на серијата „Игри за престол” во Дубровник, Дубровничката жупанија од 2012 до 2015 година ја посетиле 244.415 туристи повеќе.

Стотици илјади мистериозни сунѓерести жолти топчиња од непознат материјал ги покрија плажите на Северна Франција во последната недела, предизвикувајќи збунетост и конфузија како меѓу жителите на регионот, така и меѓу туристите. Овие мистериозни работи многу слични на печурки или парчиња полиетиленска пена, моментно ги окупиураа бреговите на Ла Манш во северната француска област Па-де-Кале.

Банката на Англија ја промовираше првата пластична банкнота од десет фунти, на која се наоѓа ликот на писателката Џејн Остин. Оваа банкнота официјално ќе биде пуштена во оптег на 14 септември.

Поврзани вести

Најново