Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Претседателката на Хрватска, Колинда Грабар – Китаровиќ во четвртокот беше во посета на Копривничко-крижевската жупанија, а покрај важните средби со земјоделците, таа ја искористи приликата за да се фотографира со една камила.

По средбите со земјоделците, откако ги ислуша нивните прашања и поплаки, таа ги посети познатите ѓурѓевски камили.

Секако, ја искористи приликата и со една од нив направи селфи.

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

Најново