Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

droga fin

Малолетници од реонот на хрватскиот полуостров Истра откриле начин како да порачуваат дрога од Кина преку анонимни интернет порачки, обајви весникот „Глас Пуле“.

Според весникот, ова им овозможува дури и на малолетни деца да дојдат до опасни дроги без улични продавачи, туку порачувајќи ја дрогата од Кина како што се порачуваат, на пример, обични маски за телефони.

Весникот пишува дека е распространета дрога на база на амфетамини произведена во Кина, која потоа се меша со други хемиски средства.

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

Најново