Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

papata fin

Радознало 6-годишно глувонемо момче ја прекина неделната аудиенција кај римскиот папа во Ватикан.

Тоа дојде на сред церемонија на бината, но неговото внимание не го привлече папата, туку швајцарскиот војник дел од гардата облечен во старински костим, кој стоеше до папата.

Момчето прво го фати војникот за ракав, го допре, а пота дојде до престолот на папата.

Web banner Duma Sinalco Nagradna Igra 300x250px

 

Најново