Елизабета Втора не седнува на масата без чашка.

Не, тоа не е љубовна приказна, но е приказна за љубовта и силата која таа ја има над животот, сила да лекува или уништува … Не. Ова не е љубовна приказна, но е приказна за љубовта, за оние кои се предаваат и цената што ја плаќаат и за оние кои бегаат од неа, бидејќи се плашат или бидејќи веруваат дека се недостојни за неа. Таа избега. Тој се предаде. “- цитат од филмот “Original Sin”

Јахтата „Венера“ на Стив Џобс, кој никогаш не дочека да заплови со оваа луксузна јахта вредна околу 120 милиони евра, овие денови плови околу Бриони.

Во источните култури и религии владеат 7 основни правила за чистота.

Младите луѓе веќе можат да си замислуваат дека ќе живеат до 100 години благодарение на квалитетното здравство, пишува Bloomberg. Просечната жена во Јапонија веќе живее до 87 години. Од друга страна, сепак многу Американци умираат уште млади.

„Дубиоза Колектив“ го објави новиот видео спот! „Химна на генерацијата“ е првиот сингл од новиот албум на бендот – ексклузивец на Пасворд Продакшн – кој ќе го види светлото на денот кон крајот на годинава.

 

Најново