Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Популарната поп пејачка Северина го објави ќетвртиот синг од новиот албум под наслов „Каде за викенд“.

Спотот е сниман во Лос Анџелес, со мобилен телефон. Спотот го објави на својата Facebook страница точно на пладне.

„Ја обожувам оваа песна“, напиша Северина кратко.

За помалку од 15 минути видеото забечежа повеќе од 2.000 прегледи. Авторите на песната се Милош Рогановиќ и Филип Милетиќ.

По три емотивни песни „Како“, „Отрове“ и „Мртов без мене“, Северина објави песна со побрз ритам и весели тонови. Како и во секој спот Севетина одушеви со изгледот, енергијата и движењата.

 

 

SEMM baner MK

Поврзани вести

banerduma

 

 

baner i od veles se moze

E baner

Konsalting Jovevi

О Г Л А С

                        за избор на 20 судии-поротници во Основен суд Велес

  1. Кандидатот за судија - поротник потребно е да ги исполнува следните услови:
  1. да е полнолетен државјанин на Република Северна Македонија
  2. да има завршено најмалку средно образование
  3. активно да го владее македонскиот јазик
  4. да ужива углед за вршење на функцијата судија-поротник
  5. да не е постар од 60 години.

            II.За судија-поротник не може да биде избрано лице кое со судијата или судијата-поротник во истиот суд е во сродство во права линија или во странична линија до трет степен или е негов брачен другар, ниту лице кое со член на Судски совет на РСМ е во сродство во права линија или во странична линија до трет степен или е негов брачен другар.

            III.Заинтересираните кандидати потребно е да поднесат пријави и документи и тоа:

            -Диплома за завршено образование (оригинал или заверена на нотар),

            -Уверение за државјанство,

      -Потврда од казнена евиденција (издадена од суд според местото на раѓање).

            IV.Пријавата со потребните документи да се достават до Основен суд Велес (на приемна писарница или преку пошта со препорачана пратка) на адреса ул.„8-ми Септември“ бр.53, во рок од 15 дена од објавувањето на огласот.

                                                                                                   ОСНОВЕН СУД ВЕЛЕС

 
   
   
   
   

Најново