Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Секоја година милиони туристи доаѓаат во Њујорк за да ја дочекаат Новата година, a една од причините е волшебниот изглед на овој град за време на празниците.

Овој американски град веќе се подготвува за божикните и новогодишните празници и по тој повод пред Рокфелер Центарот поставена е новогодишна елка испорачана од областа Алстер, висока 24 метри.

На Менхетен уште сега може да се видат голем број граѓани кои уживаат во предбожикната и предновогодишната атмосфера.

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

 

Најново