Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Сексот на Олимпијада дефинитивно е доста распространет, а учесниците на Игрите во Пјонгчанг не се исклучок. Откако добија рекордни количества кондоми (по 37 на човек), извори од Олимпијадата открија како се случува наоѓање на соодветен партнер.

Покрај традиционалните социјални мрежи, спортистите го користат и Тиндер, специјализиран за сексуални состаноци. Има и страница со слики во „Инстаграм“ – „ТиндерПјонгчанг“, а во неа можат да се најдат профили на не еден или двајца спортисти, откако нивната бројка им е близу 5.000, на просечна возраст околу 22-23 години.

„Прилично сме добри во овој поглед. Некои спортисти чекаат само да им завршат натпреварувањата за да имаат секс. Други пак не се заинтересирани за ништо и го прават тоа секој ден, тврдејќи дека тоа им помага пред трките“, коментира запознаен олимпиец од тимот на САД.

Web banner Duma Sinetta 2019 300x250px 01

Најново