Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Стотици голи велосипедисти ги исполнија улиците на Брајтон , објавија британските медиуми. Нивната нестандардна активност е во поддршка на спортот. Од 2007 година, полицијата на Сасекс дозволи ваков гол настан. Сепак, некои од учесниците се зафатија со креативни носии, а други со природна голотија на телото.

Имаше исто и не недостасуваа bodybuilders. Телата на некои од учесниците имаа слогани против употребата на нафта. Можете да видите натписи како што се ” горење на јаглени хидрати, а не јаглеводороди “.

Учесниците се сеќаваат дека властите треба најмногу да размислуваат за пешаците и велосипедистите, а не за автомобилите.

Web banner Duma Sinalco Nagradna Igra 300x250px

 

Најново