Еден ресторан може да ги исполни вашите соништа. Од ресторанот ви ветуваат бесплатни хамбургери до крајот на животот, а вие за возврат мора да направите само една ситница.

Во Хавана во вторникот е отворен првиот американски хотел на Куба од револуцијата во 1959 година и со доаѓањето на браќата Кастро на власт.

Најновиот тренд во Белорусија е поставување на фотографии на интернет од работното место, но без облека.

Ова е мал експеримент за уникатноста на жената и специјалната врска помеѓу мајката и нејзиното дете. 6 жени биле замолени да им ги преврзат очите на нивните најмили.

Од една крајност, во друга – така може да се опише животот на 25-годишната девојка од САД, Кристина Филипс, која изгубила 243 килограми благодарение на оперција во текот на која и вградиле бајпас на желудник, односно и го намалиле обемот на желудникот така што повеќе не можела да се прејадува.

Принцот Хари доби неочекувана понуда. Имено, шестгодишно девојче го запроси згодниот британски принц.

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

Најново