Куче, раса мопс од Њујорк на име Мејбел стана ѕвезда во Instagram, откако газдарицата секој ден почна да го облекува со различна облека и го снима, пишува Mashable.

Човекот на кого поради рак му е отстранет пенисот е подложен на хируршки зафат благодарение на кој овој 64-годишен маж повторно има полов орган.

Еден Кинез склопил 840 Рубиконови коцки и ги употребил за да направи мозаик од ликот на девојката во која е вљубен, а во овој случај тоа била неговата сосетка.

Шефот на полициската управа во Грувленд на Флорида направил потег на кој би можеле да се угледаат бројни светски сообраќајни полицајци.

Танзила Бисембeева од Русија е запишана во Книгата на рекорди во Русија како најстара личност на планетата, бидејќи наполни 120 години.

Потоа ја убил и рекол на мајка и дека злите духови и го искршиле вратот

E baner

web banner 300x250 Sinalco Duma

banerknigovodstvo

Најново