Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Сигурно веќе ја имате испланирано вашата новогодишна празнична трпеза, но уште има време да ги изненадите домашните и вашите гости за време на празниците со интересно украсени колачи во празничен дух.

Овие инструктивни видеа ќе ви дадат идеја како да ја разубавите вашата трпеза, а може да ви бидат инспирација за ваши лични креации.

Вашите колачиња сигурно ќе бидат најинстаграмирани во новата година!

 

Поврзани вести

Web banner Duma Sinetta 2019 300x250px 01

Најново