Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

На кратко ги претставуваме сите комбинации за секој хороскопски знак одделно, кои комбинации се најдобри за врска, кои се релативно добри, но и оние кои може да се покажат како навистина лоши.

ОВЕН

Најмногу си одговара со: Овен, Стрелец, Лав. Може добро да е согласува со: Близнаци, Водолија, Вага. Шансите за добра врска се 50-50 со: Бик, Девица, Јарец. Лоша комбинација со: Шкорпија, Рак, Риби

БИК

Најмногу си одговара со: Бик, Девица, Јарец. Може добро да е согласува со: Шкорпија, Рак, Риби.Шансите за добра врска се 50-50 со: Овен, Стрелец, Лав. Лоша комбинација со:  Близнаци, Водолија, Вага

БЛИЗНАЦИ

Најмногу си одговара со:  Близнаци, Водолија, Вага. Може добро да е согласува со:  Овен, Стрелец, Лав. Шансите за добра врска се 50-50 со: Шкорпија, Рак, Риби. Лоша комбинација со:  Бик, Девица, Јарец

РАК

Најмногу си одговара со:  Шкорпија, Рак, Риби.Може добро да е согласува со:  Бик, Девица, Јарец. Шансите за добра врска се 50-50 со: Близнаци, Водолија, Вага. Лоша комбинација со:  Овен, Стрелец, Лав

ЛАВ

Најмногу си одговара со:  Овен, Стрелец, Лав. Може добро да е согласува со: Близнаци, Водолија, Вага. Шансите за добра врска се 50-50 со: Бик, Девица, Јарец. Лоша комбинација со:  Шкорпија, Рак, Риби

ДЕВИЦА

Најмногу си одговара со: Бик, Девица, Јарец. Може добро да е согласува со: Шкорпија, Рак, Риби. Шансите за добра врска се 50-50 со: Овен, Стрелец, Лав. Лоша комбинација со:  Близнаци, Водолија, Вага

ВАГА

Најмногу си одговара со:  Близнаци, Водолија, Вага. Може добро да е согласува со:  Овен, Стрелец, Лав. Шансите за добра врска се 50-50 со: Шкорпија, Рак, Риби. Лоша комбинација со:  Бик, Девица, Јарец

ШКОРПИЈА

Најмногу си одговара со:  Шкорпија, Рак, Риби. Може добро да е согласува со:  Бик, Девица, Јарец. Шансите за добра врска се 50-50 со: Близнаци, Водолија, Вага. Лоша комбинација со:  Овен, Стрелец, Лав

СТРЕЛЕЦ

Најмногу си одговара со:  Овен, Стрелец, Лав. Може добро да е согласува со: Близнаци, Водолија, Вага. Шансите за добра врска се 50-50 со: Бик, Девица, Јарец. Лоша комбинација со:  Шкорпија, Рак, Риби

ЈАРЕЦ

Најмногу си одговара со: Бик, Девица, Јарец. Може добро да е согласува со: Шкорпија, Рак, Риби. Шансите за добра врска се 50-50 со:Овен, Стрелец, Лав. Лоша комбинација со: Близнаци, Водолија, Вага

ВОДОЛИЈА

Најмногу си одговара со:  Близнаци, Водолија, Вага. Може добро да е согласува со:  Овен, Стрелец, Лав. Шансите за добра врска се 50-50 со: Шкорпија, Рак, Риби. Лоша комбинација со:  Бик, Девица, Јарец

РИБА

Најмногу си одговара со:  Шкорпија, Рак, Риби. Може добро да е согласува со:  Бик, Девица, Јарец. Шансите за добра врска се 50-50 со: Близнаци, Водолија, Вага. Лоша комбинација со:  Овен, Стрелец, Лав

 

 

SEMM baner MK

Поврзани вести

web baner kozuvcanka 300x250 Duma

 
   
   
   
   

Најново