Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Петокот ќе е динамичен и доста напорен ден. Сепак, повод за радост ќе имаат Вагата и Водолијата.

Вага
Еден од најуспешните денови. Ќе успеете да ги реализирате дури и храбрите замисли. Попривлечни сте и ќе извојувате отвореност на луѓето од кои зависи напредокот на проектите. Потрудете се да не го губите чувство за мерка во претензиите.

Водолија
Релативно мирен ден, ако не се обидувате да учествувате во екстремни искуства и не гоните силни чувства. Избегнувајте ги местата каде има купишта на многу луѓе, може да се случи непријатен инцидент, кој ќе ве огорчи, макар и да не ви влијае директно. Не е исклучено да добиете интересен подарок.

Поврзани вести

 

Најново