Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Четвртокот ќе биде динамичен ден, со многу предизвици, провокации. Еве за што да внимаваат Биковите и Водолиите.

Бик

Бидете далекувиди и дејствувајте флексибилно. Не е пожелно да се загризува со нови проекти, може да се појават непредвидени тешкотии. Подгответе си резервен план за сложените задачи и бидете подготвени да го промените правецот ако треба.

Водолија

Намалете го темпото, следете ги првичните намери и не ја менувајте тактиката. Регулирајте ги важните прашања во неформална атмосфера. Воздржете се од остри критики спрема странските празнини. Многу е веројатно да ги ресетирате одамна прекинатите односи.

Поврзани вести

Web banner Duma Sinalco Nagradna Igra 300x250px

 

Најново