Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ова ќе биде досаден четврток. Ние ќе дејствуваме хаотично, ние ќе брзаме во нашите говори и акции. Еве на што да обрнете внимание ако сте родени под знаците на Рак и Риби.

Рак

Ќе ги постигнете своите цели ако не се сомневате постојано. Дејствувајте смело и со умерено темпо. Колку помалку се потпирате на помош, толку повеќе навремена помош ќе добиете, при тоа без да се чувствувате ангажирани, бидејќи не сте замолиле никого за ништо.

Риба

Не се присилувајте премногу интензивно. Брзањето ќе предизвика два подеднакво непријатни ефекти: накратко ќе ги изложите своите овластувања и ќе дозволите големи грешки поради дистракција. Вистинскиот начин е да се обложите на најсилната страна, имено контемплација. Само на овој начин ќе ги разјасните вашите позиции во детали.

Поврзани вести

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

 

Најново