Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Денеска нема да биде еден од најлесните денови. Иако Рибата ќе ужива во успехот, не може да се каже истото за Лавовите и Стрелците.

Лав
Ќе ви биде малку тешко да го поставите приоритетот и да го фокусирате своето внимание на нешто посебно. Премногу прашања го чекаат вашиот одговор и некако ве ставаат во “ќорсокак”. Ќе бидете многу поефикасни ако развиете заедничка стратегија за целата работа отколку да гледате од едно на друго поединечно.

Стрелец
Студиите на случај со кои треба да се занимавате денес ќе содржат многу непознати. Ќе биде тешко да се донесе вистински заклучок или вистинска одлука. Првично може да експериментирате со некои опции за да изградите постабилен концепт.

 

Поврзани вести

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

 

Најново