Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Средата ќе биде исполнета со динамични настани. Позитивни емоции ќе уживаат претставниците на Овен и Бик.

Овен
Вашето расположение е оптимистичко, дури и рутинските стремежи нема да се намалат. Ако се фокусирате на активности со учество на тимот, вашето мислење ќе се слушне и почитува. Ситуацијата на работното место ќе се промени позитивно.

Бик
Позитивните емоции ќе бидат поврзани со семејството. Можно е да се добие дополнителна парична помош за да се подобрат домашните услови. Најверојатно ќе добиете предлог за дополнителна работа.

Поврзани вести

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

Најново