Некому облеката е најважна, други воопшто не берат гајле за неа, едни имаат стил, други ја следат модата, но сепак како и да е облеката не опишува. Но еве што велат астролозите.

Поврзани вести

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

PITIJADAVELES1

Најново