Социјалната мрежа Фејбук подготви шест емотикон копчиња кои наскоро би биле замена за  like копчето на Facebook.

Поврзани вести

Web banner Hit Portal Sinalco IceTea 2018 300x250px 01

PITIJADAVELES1

Најново