Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

meripopins fin

Магичните авантури на Мери Поппинс се сретнаа со убавината во новата колекција на козметички гигант.

Тема на филмот со истото име се појавува во нова линија на козметика и нè освојува и пренесува и нас во светската бајка.

Козметичката колекција содржи седум нијанси на кармин што се истакнуваат со нивното пакување. “Облечени” во шарени и приспособени пакувања на некои од нашите омилени детски слики, кармините се завршени со златно обојување.

Линијата на Мери Попинс доаѓа по специјалната колекција со Мики Маус, која ја видовме во мај и ја продолжува симбиозата помеѓу карактерите на Дизни и задолжителната козметика.

Седумте кармини имаат сатенска завршница и ги покриваат задолжителните нијанси од розова до црвена боја.

Најголемите обожаватели на Мери Попинс, исто така, поседуваат и посебен подарок со целата колекција создадена како кутија од декори и сцени од омилените моменти во романот.

Поврзани вести

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

Најново