01 Opel Opel Vivaro

23.12.2020

Новиот Opel Vivaro-е е избран за интернационално елекрично комерцијално возило од 24 новинари и издавачи. Ова е втор победник во рок од две години – Opel Combo ја освои наградата интернационално комерцијално возило во 2019 година.

cipovi za kompjuteri

23.12.2020

Производителите на автомобили и електронски уреди, од телевизори до паметни телефони, предупредуваат на глобален недостиг на чипови што предизвикува доцнења во производството, и тоа во време кога потрошувачката закрепнува од кризата предизвикана од корона вирусот.

Apple car

22.12.2020

„Apple“ започна со развој на електрично возило кое ќе биде наменето за масовниот пазар.

WhatsApp

21.12.2020

Неколку милиони корисници на WhatsApp ќе останат без апликацијата до крајот на овој месец, а причината за тоа се постарите модели на смарт телефони кои ги поседувааат и оперативните системи што ги има нивниот мобилен телефон.

5G

18.12.2020

Германската влада во средата донесе одлука да дозволи употреба на технологија Huawei на мобилните мрежи 5G во замена за гаранции од кинеските продавачи за безбедноста на нејзината опрема, со укор кон администрацијата на Трамп.

socijalnimrezi fin

16.12.2020

Корисниците на ВацАп (WhatsApp) во многу земји пријавија проблеми со социјалната мрежа.

 Нова 2020

 ДЕЛТА ПРОМ 1

 2021 со честитки за Божиќ и стара Нова година

 и благосостојба во домот и успех во работата

 

 

SEMM baner MK

Поврзани вести

NOVOGODISENBANERSINALCO

 Fokus

viber image 2020 12 24 14 00 26

viber image 2021 01 02 09 31 36

from samantha howells 1

from samantha

 Романтик

 2021 Честит Божиќ и Стара Нова година 1

 2021 Честит Божиќ и Стара Нова година 2

 2021 Честит Божиќ и Стара Нова година 4

opshtina chashka

 посакува Среќна 2021 година

 Нова 2021 честит Божиќ и Стара Нова година 4

 
   
   
   
   

Најново