sovetiodstari

22.01.2021

Службените студии тврдат дека за долг живот е потребно да се одржат пријателства, да се одржи позитивен став, да не се биде премногу под стрес и да се има чудесни гени.

japonecdobivaplataanerabotinisto

21.01.2021

Шоџи Моримото е 37 годишен јапонец, кој добива плата, а не работи ништо.

pg3bUC2rhO najzeleni na svetot 5 turbomoderni gradovi koi ziveat vo harmonija so prirodata

20.01.2021

Употребувањето на обновливите извори на енергија и хидроенергии допринесува градовите да бидат чисти, но и модерни и градови во кои се негува природата.

Овие пет градови се големи и значајни во своите земји. Сите тие имаат различна архитектура, модерни градби, но сето тоа што го имаат е направено во состав со природата.

twentydollars57

18.01.2021

Поради грешка при печатењето, ретка банкнота од 20 американски долари со ознака на еквадорскиот производител на банани „Дел Монте“ во моментов се продава на аукција од аукциската куќа Heritage Auctions.

image1

15,01,2021

Дали вие се консултирате со вашиот хороскоп редовно или  одите толку далеку што сте  направиле лична хооскопска шема? Тоа укажува дека астрологијата е дел од вашите верувања, и дека доволно сериозно ќе размислите  и ќе  разгледате  Хороскопски тетоважи.

vegan

14.01.2021

Веганска компанија му нуди на „најголемиот месојадец во Велика Британија“ можност да заработи 50.000 фунти (околу 56.140 евра), доколку стане веган на три месеци.

 

 

SEMM baner MK

NOVOGODISENBANERSINALCO

 
   
   
   
   

Најново