ГЕНЕРАЛЕН ПОВИК ДО ГРАЃАНИТЕ

Помогнете да ги идентификуваме Вашите најголеми проблеми во општините во Вардарски регион. Дума.мк Ве повикува да ја известите за Вашите проблеми со кои што се соочувате во секојдневниот живот како што се:  неправди, борба за егзистенција, прекршени работнички права, здрава животна средина, образование,  квалитетни услуги и подобар живот во локалната заедница. Охрабрете се и пополнете … Продолжи со читање ГЕНЕРАЛЕН ПОВИК ДО ГРАЃАНИТЕ