Почина жена од Ковид-19 во велешка болница

Жената била на осумдесет и една годишна возраст и е од Велес. На болничко лекување во велешка болница се вкупно 44 ковид пациенти од кои 31 се потврдени позитивни, тројца се сомнителни и 10 пациенти се со негативен тест. -На Инфективно одделение се лекуваат 16 пациенти, на Интерно одделение седум и во Модуларна болница 21 … Продолжи со читање Почина жена од Ковид-19 во велешка болница