Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Minzafinansii fin

Во Министерството за финансии денеска ќе бидат потпишат договори за грантови и заеми преку Проектот за подобрување на општински услуги-МСИП.

Договорите ќе ги потпишат заменик министерката за финансии Ширет Елези и градоначалници на 11 општини.

Со средствата ќе се финансира изградба на локални улици, водоводи, набавка на механизација и слични општински капитални проекти, најави Министерството за финансии.

Поврзани вести

web banner 300x250 Sinalco Duma

banerknigovodstvo

E baner

Најново