Корисни совети на Силвана Радевска за грижа и нега на болни и изнемоштени лица (АУДИО)

Велешанката Силвана Радевска е една од повеќето жени коишто сограѓани ја ангажираат за нега и грижа на болни или изнемоштени членови на семејствата. Таа во моментов ваква услуга дава во две семејства во Велес. Првото семејство ја ангажирало за нега на две болни момчиња додека второто семејство за потребата од нега и грижа на возрасно […]

1 ноември, 2021

Помош во домот за грижа и нега на возрасни граѓани

Вработени сте или иселени од градот. Во вашето семејство живеат и членови коишто се возрасни и имаат потреба од грижа и нега на трето лице. Контактирајте ги жените коишто можат професионално да ве заменат додека не сте дома. -Надежда Јорданова – 076/345-170 -Силвана Радевска – 077/624-050

28 септември, 2021