Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

koncert fin

Во салата на Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, во вторник, на 8 јануари 2019 година, ќе се одржи традиционалниот “Божиќен концерт“.

На концертот ќе настапат ученици и професори од ОМБУ “Лазо Мицев - Рале“ од Кавадарци. Почетокот на концертот е во 19 часот.

Концертот традиционално го организира Општина Кавадарци./У.Ј

Поврзани вести

Web banner Duma Kozuvcanka Fakti 300x250px 01

Најново