Нумеролог открива: Од вечерва не очекуваат возбудливи авантури

Објавено на 5 мај, 2021 во 18:15

Петти мај, ова не е ден кога ќе се случат чуда, но е ден кој има доминантна енергија од број 5 во себе, што може да укаже на многу убави и интересни работи. ⁣

Денес е моќен нумеролошки ден во кој се потенцира потребата за промени (5) во животот, како и прифаќање на нови и возбудливи животни предизвици. Ни носи авантуристичка енергија што нè охрабрува сите нас кон слобода и спонтаност преку колективната свест.

Петката денес има степени во себе (1-1), а со тоа се зголемува дозата на волја и сила кај сите нас. Здрава силна енергија во која можеме да реализираме многу што ни носи нови почетоци и сигурен напредок. Личен и професионален напредок и, пред сè, ден кој позитивно влијае на сите наши одлуки што ќе ги донесеме.

Сподели: