Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Амбасадата на Холандија во Сараево е евакуирана откако Министерството за внатрешни работи на Босна и Херцеговина примило анонимен повик за поставена бомба.

Во Амбасадата на Холандија испратена е единица за борба против тероризмот и полиција.

Се уште нема информации за резултатите од проверката на објектот.

Поврзани вести

Web banner Duma Sinetta 2019 300x250px 01

Screenshot 2

Најново