Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Како успешна македонска компанија, „Кожувчанка“ од Кавадарци секогаш ги следи светските трендоци, се надградува и подобрува  во квалитетот и новитетите. 

Брендот Изворска - во еко амбалажа, е со чист, едноставен дизајн, а решението за ребреста амбалажа ја прави лесно рециклирачка за секој корисник.

Изворска, како бренд, покрај пакувањата од 1,5L , 1L, 0,5L, 6L и 10L во ПЕТ амбалажа и 0,33L во стакло, на пазарот сега е присутна и со новата амбалажа од 0,75L ИЗВОРСКА СПОРТ.

Како што информираат од „Кожувчанка“ ,  ИЗВОРСКА СПОРТ од 0,75L има капаче во форма на цуцла, за комплетно спортско уживање и за сите генерации.

   Водата  е полнета од најчистиот предел, локалитетот Васов град -   Кожуф планина, додека компанијата Кожувчанка со нејзините производи  е синоним за традиција и квалитет!

 

Изворска, од природата, за природата!

Поврзани вести

Web banner Duma Sinalco Nagradna Igra 300x250px

 

Најново